ძველი Google კავშირის გაუქმება
ახალ საჯარო ვერსიაში Google-ით შესვლა აღარ გჭირდება. თუ ძველ სატესტო ვერსიას ნებართვა მიეცი, შეგიძლია ის Google-ის ანგარიშიდან გააუქმო.
- გახსენი Google-ის ნებართვები იმ ანგარიშით, რომლითაც სატესტო ვერსიაში შეხვედი.
- აირჩიე ზუსტად TECHcrush Campus AI.
- გააუქმე ამ აპთან კავშირი და დაადასტურე Google-ის ფანჯარაში.
ეს არ აუქმებს YouTube-ზე TECHcrush-ის გამოწერას. სერვერზე ძველი სატესტო სესიები უკვე დასრულებულია. თუ ეს აპი სიაში აღარ ჩანს, ამ ანგარიშზე გასაუქმებელი კავშირიც აღარ არის.
გახსენი Google-ის ნებართვები ↗